Pro Backup

Välkommen! I denna manual kan du bland annat läsa om funktioner och hur du ska konfigurerar Storegate Pro Backup. Läs gärna vårt exempel om versionshantering och lagringsmängd innan du konfigurerar din backupprofil.

probackup

Viktigt att veta:

• Anslutning till Internet måste upprätthållas under backup.
  • Server eller dator måste vara igång när backup körs.
  • Tjänsten kräver att datorn har en temporär lagringsyta lokalt då backup utförs.
  • Det åligger kunden att konfigurera backupnotifieringar via till exempel e-post eller Windows-loggning.

Systemkrav:

• Windows Vista/7/8/8.1/10 32 och 64-bit (alla utgåvor)
  • Windows Server 2003/2003R2/2008/2008R2/SBS2011/2012/2012R2/2016 32 och 64-bit (alla utgåvor)