1. Hem
  2. Ansluta till
  3. Vilka inställningar ska jag ha för att köra FTP?
  1. Hem
  2. Hantera filer
  3. Vilka inställningar ska jag ha för att köra FTP?
  1. Hem
  2. Säkerhet & Tillgänglighet
  3. Vilka inställningar ska jag ha för att köra FTP?
  1. Hem
  2. Guider
  3. Vilka inställningar ska jag ha för att köra FTP?

Vilka inställningar ska jag ha för att köra FTP?

För att koppla upp dig på ditt konto via FTP så använder du uppgifterna nedan tillsammans med ditt användarnamn och lösenord.

För att logga in behöver du veta om du är inloggad på vad via ftp 1 eller 2. Du ser vilket i din webbläsares adressfält efter du loggat in på storegate.com (bilden).

secureftp

Därefter skriver du in motsvarande siffra i värdnamnet:

Host name: ftp1.storegate.com eller ftp2.storegate.com
Port: 21

Ställ in din klient till passivt läge (PASV).

När du är ansluten så öppnar du mappen ”hem”, och sedan mappen med ditt användarnamn innan du kan ladda upp filer.

Detta kan du spara som en extern mapp i vissa FTP-program, och då öppnas den varje gång du är ansluten.

(Observera att FTP enbart är möjligt med företagskonton skapade innan 2010.)