1. Hem
  2. Synka filer & mappar
  3. Information gällande WebDAV och Mac OS X Finder
  1. Hem
  2. Ansluta till
  3. Information gällande WebDAV och Mac OS X Finder

Information gällande WebDAV och Mac OS X Finder

I samband med att Apple släppte Mac OS X 10.9 (Maverick) har deras stöd för standardprotokollet WebDAV försämrats avsevärt. På grund av kända tekniska begränsningar i Mac OS X kan vi därför inte längre garantera support, prestanda och den tillförlitlighet som våra kunder förväntar sig och förtjänar. Vi hoppas självklart att Apple kommer med en ny uppdatering så snart som möjligt.

Problem som kan uppstå är:
– Anslutningsproblem
– Tomma mappar trots att filer är lagrade på ditt konto
– Blinkande filikoner
– Svårighet att skriva filer till disk vid användning av MS Office