1. Hem
  2. Backup & Återställning
  3. Vad är skillnaden mellan Mina filer och Backup?
  1. Hem
  2. Synka filer & mappar
  3. Vad är skillnaden mellan Mina filer och Backup?
  1. Hem
  2. Hantera filer
  3. Vad är skillnaden mellan Mina filer och Backup?

Vad är skillnaden mellan Mina filer och Backup?

Backup: Backup är det du använder för ren säkerhetskopiering. Denna del av kontot laddar du upp till via programmet Storegate Online Backup, och filerna hittar du under hänglåsikonen när du är inloggad via hemsidan.

Storegate Online Backup

Mina filer: Mina filer är den del av kontot du synkroniserar med din lagringsyta om du använder synkning hos oss. Mina filer är alltså inte en backup, utan en synkroniserad mapp. Tar du bort eller lägger till en fil i mappen i datorn, så läggs den till eller försvinner även i molnet, så du har tillgång till en identisk mapp som i din dator från alla dina enheter.
Du kan ladda upp filer hit via hemsidan, via Syncprogrammet och via våra appar. Du hittar Mina filer under mappikonen när du är inloggad via hemsidan.

Mina filer