1. Hem
  2. Synka filer & mappar
  3. Team Sync, blir det fillåsning?
  1. Hem
  2. Dela & Samarbeta
  3. Team Sync, blir det fillåsning?
  1. Hem
  2. Hantera filer
  3. Team Sync, blir det fillåsning?

Team Sync, blir det fillåsning?

I Team Sync finns det inte något fillås, det som händer om två personer är inne i samma fil och ändrar är att det blir en konfliktkopia. En lösning du kan använda för att förhindra konfliktkopior är att flytta ut filen ur Sync-mappen medan du redigerar den, då kan den inte redigeras av andra användare. När du är klar med redigeringen kan du flytta tillbaka filen till sin ursprungliga plats i Sync-mappen. Den visas då igen med dina redigeringar för alla användare som har åtkomst till filen. Ett annat alternativ är att flytta filen till en mapp som skapats avsedd för filer ”som används”. Andra användare har då fortfarande åtkomst till filen om de behöver den, men vet att de inte ska göra några ändringar.

Var detta svar till hjälp?

Liknande Artiklar