1. Hem
  2. Dela & Samarbeta
  3. Office Online Integration
  1. Hem
  2. Hantera filer
  3. Office Online Integration

Office Online Integration

Detta är en guide som beskriver hur ni kan använda Office Online Integrationen på Storegate.

Office Online är webbaserade versioner av Microsofts Office program så som Word och Excel. Programmen fungerar på samma sätt som på din dator med skillnaden att de inte installeras utan används direkt i en webbläsare. Menyer är nästan identiska men det finns ingen ”spara” knapp, eftersom dokumenten sparas automatiskt.

Redigera befintligt Office dokument

* Logga in på www.storegate.com
* Leta upp en fil som du vill redigera och klicka på det. Man kommer nu till en office365 sida.
* Tryck Redigera i Webbläsare
* Nu kan ni redigera dokumentet.
Skapa nytt office dokument på din lagringsyta
* Logga in på www.storegate.com
* Gå till platsen du vill skapa dokumentet.
* Tryck ”Hantera” och Nytt Microsoft Office dokument
* Döp dokumentet och välj vilken typ av dokument det ska vara och tryck sedan skapa.
* Microsofts office365 sida öppnas och här kan du hantera det nya dokumentet i Office Online.

Eventuella problem med Office Online Integrationen
* Under inställningar för ditt konto måste Aktivera Microsoft Office Online var ikryssat för integrationen ska fungera.
* Vissa dokument kräver att man har ett registrerat Office365 konto för att fungera.