1. Hem
  2. Säkerhet & Tillgänglighet
  3. Nytt webbgränssnitt för Storegate

Nytt webbgränssnitt för Storegate

Storegate lanserar ett nytt webbgränssnitt för tjänsten den 18/9.

I samband med det nya gränssnittet får inloggningssidan en ny adress som är: https://web.storegate.com/

Ny Inloggninssida
Nya inloggningssidan

Vårt nya gränssnitt har en renare och enklare design med en del nya funktioner som möjlighet att ladda upp hela mappar genom enkel drag and drop direkt i webbläsaren.

Man kan också ladda hem hela mappar som ZIP-filer. Hanteringen av bilder har förbättrats och även albumfunktionen ett rejält lyft

Vill du använda det gamla gränssnittet kommer det finnas möjligheter att göra så på följande länk: https://secure.storegate.com