1. Hem
  2. Backup & Återställning
  3. Jag har en ny dator, kan jag fortsätta på samma backup som min gamla dator?

Jag har en ny dator, kan jag fortsätta på samma backup som min gamla dator?

Nej, det är inte möjligt att fortsätta på en gammal backup från en ny dator.

Du behöver ha en backuplicens per dator du vill göra backup av. Du kan lägga till en ny licens för den nya datorn under ”Konto” när du är inloggad via hemsidan.

Om du inte vill lägga till en ny licens så måste du först ta bort din gamla backup för att frigöra den licensen. Innan du tar bort den gamla backupen kan du göra en återställning i Online Backup programmet för att ladda ner filerna från din gamla backup till din nya dator. Klicka här för att se guiden.