1. Hem
  2. Kontoinställningar
  3. Jag vill säga upp mitt konto, hur gör jag?
  1. Hem
  2. Faktura & abonnemang
  3. Jag vill säga upp mitt konto, hur gör jag?

Jag vill säga upp mitt konto, hur gör jag?

För att säga upp tjänsten behöver du, av säkerhetsskäl, antingen göra det när du är inloggad på kontot eller skicka in en underskriven uppsägning per post.
För att säga upp kontot via hemsidan gör så här:
  • Logga in på: https://secure.storegate.com/
  • Klicka på ditt användarnamn högst upp till höger på sidan, därefter ”Konto” -> ”Mina uppgifter”.
  • Därefter klickar du ”Fortsätt” längst ner under ”Vill du avsluta ditt konto?”.
  • Följ sedan instruktionerna på sidan för att genomföra uppsägningen.

Om ni har glömt lösenordet kan ni återställa det här: https://secure.storegate.com/Recover

För att säga upp kontot skriftligt gör så här:

• Skriv ut och fyll i följande blankett: https://helpdesk.storegate.com/file/2017/01/uppsagning_storegate.pdf
  • Skicka in blanketten till oss per post på följande andress
    Storegate AB
    Pirgatan 13
    374 35 KARLSHAMN
  • Du kan också skriva ett uppsägningsbrev, ange i brevet att det gäller uppsägning, datum, användarnamn/kundnummer, namn och underskrift.

Du kommer att få en bekräftelse på email när kontot är uppsagt. Uppsägningstiden enligt avtal är 30 dagar innan nästa betalningsperiod.