1. Hem
  2. Autostore
  3. Hur skapar/ändrar jag ett backup-set i Storegate AutoStore?

Hur skapar/ändrar jag ett backup-set i Storegate AutoStore?

(Supporten för Autostore har upphört)

För dig som har Storegate AutoStore installerat:
Storegate AutoStore hittar du antingen via startmenyn (Program/Storegate), eller via ikonen nere till höger vid klockan (fyra fjädrar i olika färger) som du kan
dubbelklicka på.

För dig som inte har Storegate AutoStore installerat:
Klicka direkt på, eller kopiera och klistra in länken https://secure1.storegate.com/Public/AutoStore/AutostoreSG.exe i din webbläsare för att ladda ner och
installera programmet.

1. Markera det backup-set du vill ändra och klicka på ”Redigera”. eller Klicka på ”Skapa ny”
2. Markera vilka filer och dokument som ska säkerhetskopieras
3. Klicka ”Nästa”
4. Nu kan välja var filerna ska hamna (Ej obligatoriskt)
5. Klicka ”Nästa”
6. Välj när backupen ska utföras
7. Klicka ”Nästa”
8. Klicka ”Slutför”