1. Hem
  2. Ansluta till
  3. Hur laddar jag upp eller hämtar filer utan att använda något program?
  1. Hem
  2. Dela & Samarbeta
  3. Hur laddar jag upp eller hämtar filer utan att använda något program?
  1. Hem
  2. Hantera filer
  3. Hur laddar jag upp eller hämtar filer utan att använda något program?

Hur laddar jag upp eller hämtar filer utan att använda något program?

Du kan ladda upp eller hämta filer och mappar via:

Hemsidan – du kan lagra filer genom ”Ladda upp”-knappen (pil uppåt) när du är inloggad via hemsidan. Ladda ned filer genom att peka på dem och sedan klicka på symbolen för ”Ladda ned” knappen (pil nedåt) som då visas till höger om filnamnet.
WebDAV – för direktanslutning mot lagringsytan. (endast företag)

(Om du vill ladda ned flera filer är det enklare att göra i klienten, möjligheten via webben finns främst för att ge dig möjligheten att nå dina filer från vilken dator som helst. Alternativt kan du, om din kontotyp och behörighet medger det, skapa en utdelningslänk och där ladda ned filerna i zip-format.)