1. Hem
  2. Backup & Återställning
  3. Hur kontrollerar jag att Online Backup är installerat och igång?

Hur kontrollerar jag att Online Backup är installerat och igång?

I Windows kontrollerar du programikonen i systemfältet i det nedre högra hörnet av skärmen (vid klockan). Ikonen är ett hänglås.

Hänglåsikon vid klockan PC
När programmet jobbar visas istället pilar.

Hänglåsikon vid klockan pilar PC
Öppna Storegate Online Backup genom att dubbelklicka på ikonen i systemfältet eller på ikonen på Start-menyn

I Mac OS X kontrollerar du programikonen i systemfältet i det övre högra hörnet av skärmen (vid klockan). Ikonen är ett hänglås.

Hänglåsikon vid klockan Mac
När programmet jobbar vissas istället en pil.

Hänglåsikon vid klockan Pilar Mac
Öppna Storegate Online Backup genom att klicka på ikonen i systemfältet och välja ”Öppna” eller under systeminställningar.