1. Hem
  2. Autostore
  3. Hur installerar jag Storegate AutoStore?

Hur installerar jag Storegate AutoStore?

(Supporten för Autostore har upphört)

1. Klicka direkt på, eller kopiera och klistra in länken https://secure1.storegate.com/Public/Autostore/AutostoreSG.exe i din webbläsare för att ladda ner
programmet Storegate AutoStore. När dialogrutan öppnas, klicka på ”Run”
alternativt ”Kör”. Det tar ungefär två minuter.
2. Installera programmet och följ anvisningarna.
3. Välj vilka mappar och filer du vill göra backup på samt hur ofta och vid vilken tidpunkt.

Första gången backupen genomförs kan det ta lite tid (beroende på hur mycket
data som du valt), vi rekommenderar därför att detta görs nattetid.

Efter genomförd backup hittar du dina lagrade filer under ”Filer” när du loggat in på ditt lagringskonto.