1. Hem
  2. Dela & Samarbeta
  3. Hur gör jag för att skapa en utdelning?
  1. Hem
  2. Hantera filer
  3. Hur gör jag för att skapa en utdelning?

Hur gör jag för att skapa en utdelning?

Du kan dela ut en fil eller mapp till en person som inte har ett Storegate konto. Du kan även ställa in så att personerna du delar ut till inte kan se varandras innehåll, så de kan ladda upp, ställa in så att länken är lösenordsskyddad.

För att dela ut gör enligt följande

1: Logga in på ditt konto på hemsidan
2: Markera den fil/mapp du vill dela ut.
3: Tryck på den gröna utdelningsikonen.
4: Ställ in hur du vill att länken skall fungera*.
5: Kopiera länken och tryck på ”Spara”
6: Skicka länken till de du önskar att dela med.

*Till exempel så kan du skydda din delning med ett lösenord om du vill vara säker på att bara de du vill ser det du väljer att dela. Klicka på ”Inställningar för utdelning”.

avancerad-utdelning