1. Hem
  2. Mobil & Surfplatta
  3. Hur delar jag ut filer och mappar via appen på iOS?
  1. Hem
  2. Dela & Samarbeta
  3. Hur delar jag ut filer och mappar via appen på iOS?

Hur delar jag ut filer och mappar via appen på iOS?

Har du appen nerladdad kan man dela ut filer och mappar direkt till externa användare.

För att dela ut, gör så här:

1: Gå in på ”Mina filer”.
11
2: Tryck på bocken uppe till höger.
2
3: Markera den fil eller mapp du vill dela ut. Filen eller mappen har nu en grön bock på sig, tryck då på dela ut nere till vänster.
3
4: Dra knappen åt höger och tryck sedan ”Klar” (du kan sätta lösenord om du vill).
4
5: Du får nu välja vilket sätt du vill dela ut länken på, vill du kopiera länken och skicka den på ett eget sätt går det bra.
5
6: Du ser nu att mappen/filen är utdelad genom att den har en grön utdelningssymbol på sig.6