1. Hem
  2. Autostore
  3. Hur återställer jag filer till min lokala dator via Storegate AutoStore?

Hur återställer jag filer till min lokala dator via Storegate AutoStore?

(Supporten för Autostore har upphört)

I Storegate AutoStore-programmet finns en ”Återställ”-knapp som kan användas när man vill återställa filer och/eller mappar från lagringsytan. Klicka på knappen ”Återställ” och välj sedan vilka mappar och filer som ska återställas samt till vilken destinationsmapp på din dator som återställningen ska skickas till.

Storegate AutoStore hittar du antingen via startmenyn (Program/Storegate),
eller via ikonen nere till höger vid klockan (fyra fjädrar i olika färger) som du kan dubbelklicka på.