1. Hem
  2. Backup & Återställning
  3. Hur återställer jag filer med Online Backup?

Hur återställer jag filer med Online Backup?

Har man råkat slänga något som du ångrar och vill få tillbaka det som du vet du gjort backup på? Eller har kanske datorn kraschat och du vill nu återställa det som fanns på din förra dator? Då kan du enkelt med hjälp utav Online Backup göra en återställning på detta.

För att återställa på Windows & Mac

1: Öppna programmet, har du ej det installerat kan du installera det här: https://www.storegate.com/se/nedladdningar/#online-backup
2: Tryck på ”Återställ Backup” för Mac och ”Hämta Backup” för PC.
3: Följ sedan instruktionerna i programmet.

mac