1. Hem
  2. Kontoinställningar
  3. Hur utökar jag min lagringsyta?
  1. Hem
  2. För administratörer
  3. Hur utökar jag min lagringsyta?
  1. Hem
  2. Faktura & abonnemang
  3. Hur utökar jag min lagringsyta?

Hur utökar jag min lagringsyta?

För att kunna utöka din lagringsyta så måste du vara inloggad på hemsidan.

Vänligen notera att utökning av lagringsytan inte är möjligt för alla abonnemang.
I vissa fall kan du först behöva byta till en ny abonnemangsform. Kontakta vår support om du vill ha hjälp med att byta abonnemangsformen.

1: Logga in på hemsidan
2: Klicka på ditt användarnamn högst upp till höger
3: Klicka på ”Konto”
4: Nu väljer du ”Översikt” i vänstermenyn.
5: Välj ny storlek på lagringsytan i rullgardinsmenyn (den nya månadskostnaden visas under kolumnen ”Sammanställning”).
6: Avsluta med ”Bekräfta”.