1. Hem
  2. Kontoinställningar
  3. Användare kan inte se mapp på gemensamma filer!
  1. Hem
  2. Hantera filer
  3. Användare kan inte se mapp på gemensamma filer!
  1. Hem
  2. För administratörer
  3. Användare kan inte se mapp på gemensamma filer!

Användare kan inte se mapp på gemensamma filer!

Om användaren inte har rättigheter till en mapp kan han/hon inte dela ut den. Är det så att användaren har Läs-rättighet kan han/hon dela ut mappen men uppladdning kommer inte fungera för utdelningen eftersom användaren inte har Skriv-rättighet.

Om ni inte vill att användarna ska kunna dela ut mappar som mottagare kan ladda upp i är det alltså rättigheten Läs ni ska använda. Om ni ändrar rättigheten från Läs och Skriv till enbart Läs kommer uppladdningen i utdelningen att sluta fungera då användaren inte längre har skrivrättigheter.

Administratören ser alla utdelningar under Utdelningar i trädvyn till vänster inloggad på kontot via hemsidan. Där kan administratören också ta bort utdelningar som inte ska ligga kvar.