1. Hem
  2. Kontoinställningar
  3. Ändra betalningsmetod
  1. Hem
  2. Faktura & abonnemang
  3. Ändra betalningsmetod

Ändra betalningsmetod

Du kan när som helst byta betalningsmetod på ditt abonnemang. Det finns i dagsläget två olika betalningsmetoder, faktura eller kreditkort.

Väljer du att betala med kreditkort dras det automatiskt ifrån ditt kort när det är dags att betala.
Har du valt faktura kommer den till adressen du angivit på ditt konto per post.

Tänk på att om du byter betalningsalternativ gäller ändringen först från och med nästa betalningsperiod.

Gör så här för att ändra betalningsalternativ:

1: Logga in på hemsidan
2: Tryck på ditt användarnamn uppe till höger och välj ”Konto”
3: Välj ”Betalningsalternativ”
4: Bocka på vilket sätt du vill betala på och fyll i informationen, eller uppdatera om du t.ex. har ett nytt kort.
5: Tryck på ”Spara”